Nyhed

Tirsdagens Champions League “Frækkert”…

Også dagens “Frækkert” er hentet Champions Leagues Play Offs hvor vi har fundet et yderst interessant opgør, som vi forventer vil ende med en overraskelse eller minimum gå ud i forlænget spilletid.

Fenerbahce – Benfica = 1 = Odds 2,40
Spillet hvor du får markedets højeste velkomstbonus…

Fenerbahce er et uhyggeligt bekendtskab når de spiller hjemme foran egne fans på Şükrü Saracoğlu Stadium i Istanbul. Det er lige før der bliver brændt mere krudt af på sådan en aften end på en nytårsaften i Danmark.

Og mange hold har efter en kamp på denne hjemmebane efterfølgende udtalt, at det var meget intimiderende at spille i den heksekeddel – som det vitterlig er. Ingen tvivl om, at Fenerbahce har en Xtra mand på banen i form af opbakning.

Men de kan dog godt selv på grønsværen og viste en fornem defensiv indsats i det første opgør, hvor de ikke gjorde særligt meget væsen af sig frem på banen. Det vil ske i aften og vi tror at de vinder – men om det er nok vil tiden vise.

*

Benfica skuffede faktisk lidt, selv om de sejrede. Vi spillede da også på dem og overværede kampen – og her synes vi at deres form og spil lader en del tilbage at ønske.

Det er godt nok tidligt på sæsonen, men i Champions League skal man bare være klar fra første opgør og det virkede Benfica ikke til at være. Dog skal det så også siges, at den tyrkiske defensiv var meget svær at lirke op og det gjorde det ikke nemmere for portugiserne.

Vi tror på et tæt opgør, hvor det sikkert vil være remis når der de går til pause og så tror vi tyrkerne scorer mindst 1 mål i anden halvleg. Hvis Benfica taber med 0-1 skal de ud i returopgør – med mere end 1 så er det højst sandsynligt “good buy Ruth”.

Fenerbahce – Benfica = 1 = Odds 2,40
Spillet hvor du får markedets højeste velkomstbonus…

To Top