Bonus

Tirsdagens Champions League Bonus anbefaling…

Så er der igen Champions League kampe på programmet og der må efterhånden være nogle spillere, der trænger til et hvil. Især dem der både spiller mange turneringskampe og som også spiller på deres respektive nationale landshold. For programmet i denne sæson har været mere tæt end set før, grundet disse Corona tider.

Manchester City – Dortmund = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

Manchester City’s spilelre har rigtigt meget at se til, med både Premier League, FA Cup’en og Champions League. Men indtil nu har Guardiola formået at rotere på en måde, så skaderne har været små og kræfterne bibeholdt. Men det er i denne del af sæsonen at det begynder at snerpe til og slidtagen for alvor sætter ind. Så Guardiola må begynde at prioritere noget mere.

Men til dette opgør bliver der kun prioriteret på en måde og det er efter stærkeste opstilling i forhold til den spillefacon har vil sætte op til dette opgør. Hjemme i Manchester er “De blå” rigtig svære og kun få hold tager derfra med point. Vi tror ikke at tyskerne er stærke nok til det i dag. Men det bliver helt sikkert en seværdig kamp.

*

Dortmund har ikke helt den samme styrke i denne sæson som i fjor og stabiliteten har været svingende gennem hele sæsonen. Derfor ligger de også kun og slå med om EL placeringer, som det ser ud nu i Bundesligaen. Det er da heller ikke fordi formen har været helt oppe og ringe i Bundesligaen på det seneste og vi vurderer, at holdet er ramt af slidtage. Der er trods alt en del landsholdsspillere i Dortmunds trup – som ikke får de nødvendige pauser.

Men det er første ben og meget kan ske i returopgøret, så for Dortmund handler det vel om, at komme hjem med et brugbart resultat. Men selv med et smalt nederlag mener vi på redaktionen, at det kan blive yderst vanskeligt for Dortmund i returopgøret i Tyskland. I denne sæson vil City nå langt og i denne kvartfinale vil det samlet gå ud over Dortmund.

Manchester City – Dortmund = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

To Top