Bonus

Tirsdagens Bundeliga Bonus kamp…

Den tyske Bundesliga har ikke helt lignet sig selv i denne sæson, da de tyske mestre Bayern München lagt fra har været lige så dominerende. De er endda røget ud af den tyske pokal turnering. Denne kamp omhandler ikke mestrene, men 2 af de lidt mere bløde hold.

BM. Gladbach – Bremen = 1 = Odds 1,50
Spillet hvo du altid får dagens Højeste Odds…

BM. Gladbach vil gerne ende i den sjove del af tabellen og er da også placeret i det felt der bejler til pladserne. Dog har der været for mange svipsere, så der er ikke plads til så mange flere hvis ambitionen skal opretholdes. Efter en hård december med masser af pointtab er Gladbach igen ved at finde formen.

Året er startet glimrende, bla ved at besejre B. München hjemme med 3-2. Kampen før mod Bielefeld blev også vundet. Så BM. Gladbach havde bare brug for en pause til at komme på plads og det er de nu. Og så er de et af de bedre mandskaber i Bundesligaen, når det spiller – især hjemme på Borussia-Park, hvor de har fået point i 7 ud af 8 opgør.

*

Bremen startede faktisk sæsonen fint, men er igen faldet ned i et hul der har varet i et stykke tid. De vandt over bundholdet Mains i slutningen af december, men da var det også 2,5 måned siden de seneste havde vundet en kamp. Så de er stille og roligt rutsjet ned i tabellen og begynder at nærme sig nedrykningsstregen.

Det ser svært ud for Bremen, selv om de også har forbedret sig en smule i det nye år. De har nemlig spillet 1 kamp remis. Men i dag står de overfor et genfødt BM. Gladbach mandskab på udebane og det ligner et stensikkert nederlag i redaktionens optik. Vi tror ikke på gæsterne fra Bremen.

BM. Gladbach – Bremen = 1 = Odds 1,50
Spillet hvo du altid får dagens Højeste Odds…

To Top