Nyhed

Tirsdagens Bonusvalg fra CL på Redaktionen…

Også dagens anbefaling i kategorien “Bonus” er hentet i turneringen med pokalen der har de store øre. Dette opgør er det vi på redaktionen har udvalgt som objekt, når vi skal sidde og se bold i dag. Det ligner 2 stærke og kompetente mandskaber.

Atl. Madrid – B. Leverkusen = 1 = Odds 1,60
Her er ingen er alders begrænsning når man opretter med PayPal…

Atl. Madrid har kun tabt et opgør siden sæsonstarten i august. Det var på udebane ellers har den stort set stået på sejre. Efter CL startede har de dog haft lidt udfald og sat lidt point til i enkelte remis kampe.

I Champions League gruppen ligger de nr. 2. , med 4 point som Juventus også har. Dem spillede de 2-2 imod i Italien. Så Atl. Madrid er et hold der kan og vil nå langt i denne sæson. Vi er ret sikre på en sejr her – endda med et par mål.

*

B. Leverkusen er kommet skidt fra land i CL sammenhæng, efter de har tabt begge deres kampe. Scoreren hedder 1-5, mod hhv. Juventus og Lok. Moskva. Det var da også lidt overraskende at de tabte hjemme netop til russerne.

I dag står de endnu engang overfor et klasse mandskab og selv om Leverkusen på mange områder er et godt hold, så mangler de lige et par tænder for at kunne være med her. De skal nok sætte t fint aftryk, men de får også dere 3 nederlag i streg.

Atl. Madrid – B. Leverkusen = 1 = Odds 1,60
Her er ingen er alders begrænsning når man opretter med PayPal…

To Top