Nyhed

Tirsdagens BonusInfo på BettingNews…

Så er der ikke så mange lande der stadig har turneringer kørende i deres øverste ligaer, lige bortset fra Norge og Sverige. De spiller stadig vinter-til-vinter turneringer, grundet det noget koldere klima de har i disse lande. Det bevirker at de skal slutte tidligere og starte senere – også selv om de spiller mange af deres kampe på kunstgræs baner i starten og slutningen af deres sæsoner.

Det bliver disse 2 landes rækker vi kommer til at beskæftige os med i den kommende periode, indtil der er landskampe og det endelige EM skydes i gang, med åbningskampen den 11. juni mellem Tyrkiet og Italien – og Danmark spiller dagens efter mod Finland i Parken.

Vi har hverken erfaring med mange af de ligaer der stadig er kørende – som græsk fodbold, afrikansk fodbold eller VM kvalifikationen fra de asiatiske lande osv osv. Og vi har heller ikke tænkt at sætte os ind i de ligaer.

Derfor vil der kun være anbefalinger de dage hvor der er kampe i Sverige og Norge og ved enkelte lejligheder kan der godt falde en kamp eller 2 af, fra de næstbedste rækker – som OBOS-ligaen i Norge og SuperEttan i Sverige. Det er ligaer vi følger og analysere og derfor har en bedre mavefornemmelse af den sportslige udvikling.

Det betyder, at vi først er tilbage med anbefalinger igen i weekenden, hvo der igen er kampe fra de nævnte ligaer.

To Top