Nyhed

Tirsdagens Bonus valg fra Italiens næstbedste række…

Også dagens anden anbefaling er hentet i Italien, men denne gang er vi hoppet et niveau ned – nemlig til Serie B – men føler den er lige så Sikker som dagens “Sikre” valg.

Cittadella – Livorno = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

Cittadella er i rigtig god form, men har det med enkelte udfald med mellemrum. Derfor er de også kun placeret som nr. 10, med 6 point op til topholdet. De har lidt udfordringer i offensiven, men der er fremgang at spore.

Det er hjemme de har forbedret sig, for her smed de dumme point væk tidligere. Nu vinder de over de mindre gode hold – dem fra midten og ned og har det stramt med holdene fra toppen. Så Livorno er en ren lækkerbidsken for Cittadella i denne periode.

*

Livorno ligger helt i bund og skal til at stramme sig an, hvis de ikke skal være rykket ned allerede inden jul. Men når man kun har opnået 4 point efter 8 kampe, så virker det mere som om man ikke har niveauet.

De har spillet 4 kampe på fremmed græs og opnået et sølle point. Scoreren hedder 1-5, så det er et Livorno mandskab der mere eller mindre stiller sig foran eget mål. Selvom Cittadella ikke scorer mange mål, så vil 1 enkelt være rigeligt mod Livorno.

Cittadella – Livorno = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

To Top