Nyhed

Tirsdagens Bonus valg fra Coppa Italia…

Vi har valgt et italiensk pokalopgør som tirsdagens “Bonus” og her har vi kig på et af de hold, der har løftet sig mest i den seneste periode. Det er selvfølgelig AC Milan der har fået tilknyttet Zlatan Ibrahimovich og det har i den grad gjort en forskel. Ingen nederlag siden Gudens” ankomst.

AC Milan – Torino = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får årets Højeste Bonus at spille for…

AC Milan har fået vendt skuden og få sat kursen mod toppen af Serie A’s sjove placeringer og stadig med i pokalen, som dette opgør omhandler. Efter Zlatans ankomst har tingene ændret sig radikalt. Jo, de var heldige i, at i en kamp hentede de først sejren i overtiden – men med formen følger heldet.

Der har tidligere været udfordringer med at vinde fora egne fans i denne sæson, men også dette har ændret sig. Det er svært at tro, at et Milan mandskab der har fået ny luft og selvtillid, med en Zlatan på holdet – ikke skulle ende med at gå videre til Semifinalen. Vi er ikke i tvivl på redaktionen og Milan afgør det indenfor de første 90 minutter.

*

Torino gør det faktisk slet ikke så tosset i denne periode og de vil helt sikkert kunne give dagens hjemmehold kvalificeret modstand. De har faktisk vist sig i denne sæson, at de godt kan spille på udebane og vinde. De havde en god periode o november og december, hvor de hentede 7 point i 3 udekampe.

De startede endda i 2020 med at slå AS Roma på udebane. Men den kamp så vi selv og det var mere et elendigt spillende Roma mandskab end en godt spillet kamp af Torino. De tabte da også deres seneste udekamp til Sassuolo, som jo bare er et ordinært hjemmehold. Det er Milan ikke mere og vi tror at endestationen i denne sæsons pokalturnering, slutter for Torino i dag.

AC Milan – Torino = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får årets Højeste Bonus at spille for…

To Top