Bonus

Tirsdagens Bonus valg fra CL Kval finalerne…

Så er vi nået til den afgørende kamp for disse de 2 valgte mandskaber, da den samlede vinder ender i Champions League gruppespil, mens taberen kan finde sig selv i Europa League’s gruppespil. Ingen tvivl om, at der er rigtig mange millioner kroner til forskel på de 2 turneringer, så der kæmpes til sidste blodsdråbe.

Ferencvaros – Molde = 1 = Odds 2,15
Spilelt hvor du IKKE skal bruge NemID…

Ferencvaros havde nok drømt om at ende i Champions League, men de er da også selv lidt overraskede over at det lykkedes at komme så langt, så der mindst er EL på programmet. Men Ferencvaros havde da også oprustet til sæsonen, i håb om at det ville lykkedes og det er det indtil videre. Nu mangler kun lige det sidste stykke.

Det første opgør endte med en remis på 3-3, så det var tydeligt at begge mandskaber var mere til fremad banen end at forsvare. Men Molde tog også nogle gevaldige chancer, hvilet gav Freencvaros flere gode muligheder og dem udnyttede de 3 gange. 

Så de behøver selvfølgelig ikke at vinde kampen, men de vil narurligvis ikke gå ud og satse på en remis – det ville være for farligt. Så lidt afventende vil de ok være og så straffe Molde når de stikker snuden frem og de bliver de vel nød til på et tidspunkt.

*

Molde kan blive Norge’s repræsentant i Champions League, efter nogle år uden norsk deltagelse. Tidligere var Rosenborg oftest med i CL gruppespillet, men de har været nede i nogle år nu. Men Molde er sikret en plads i Europa League, hvilket var målsætning nr. 2 og vi tror da heller ikke at de ender i CL gruppespillet – så de skal nok være tilfredse.

Molde er i forvejen ikke særligt gode på fremmed græs, det har de bevist i den hjemlige liga. Ligeledes kommer de til at stå overfor et mandskab, som er klart bedst hjemme. Vi er ret overbeviste om, at Ferencvaros gør arbejdet færdigt hjemme og vinder.

Det er meget at skulle indhente 3 udebanemål – så det kræver en sejr og det tror vi simpelthen ikke på, at Molde kan skabe på udebane og slet ikke i Ungarn.

Ferencvaros – Molde = 1 = Odds 2,15
Spilelt hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top