Nyhed

Tirsdagens Bonus valg fra Champions League…

Også dagens Bonus kunne være en en kamp vi sagtens kan opleve igen, senere i Champions League, når vi når de sidste kampe. Begge hold har tidligere både vundet og været i finaler – så også dette opgør vil være seværdigt. Vi går nok lidt imod strømmen mht. udfaldet.

Real Madrid – PSG = X2 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online…

Real Madrid er stadig et godt hold, selvom Ronaldo ikke er en del af det mere. Men et har taget lidt tid for holdet at omstille sig, men nu begynder det igen at gå den rigtige vej. 

Men der er alligevel flere ujævnheder end der bør være og derfor topper de heller ikke La Liga, nu hvor Barcelona også har sat til. Det er først her på det sidste at defensiven er blevet helt klart defineret og de er begyndt at holde “0”.

Vi tror ikke at de holder “0” i dette opgør for dagens gæster er også skarpe foran modstandernes mål. Men vi tror på en jævnbyrdig kamp, hvor begge mandskaber nok skal få scoret en kasse eller to. Men bliver der en vinder, tror vi mest på gæsterne.

*

PSG har tabt 3 kampe i den hjemlige liga, men det har helt klart været efter en prioritering, i forhold til skader i truppen og den slidtage de mange kampe giver på spillerne.

I champions League sammenhæng har PSG endnu ikke sat point til. 4 kampe og 12 point, taler sit tydelige sprog om et mandskab der er helt i top og meget konstante.

PSG slog Real Madrid hjemme med 3-0, men der var Real Madrid heller ikke kommet helt på plads i sæsonen. Det har ændret sig nu, men nok ikke så meget at PSG ligefrem taber – den tror vi ikke på, på BettingNews.

Real Madrid – PSG = X2 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online…

To Top