Nyhed

Tirsdagens “Bonus” valg af Experterne…

Vi har fundet endnu et valg på BNs redaktion, selv om dagen ikke byder på særligt mange attraktive kampe – hvis man da ikke lige er til knald-eller-fald kampe. Vi har bevæget os op i den næstbedste svenske liga SuperEttan.

Trelleborg – Helsingborg = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du får dagens Bedste Bonus Tilbud som NY kunde…

Trelleborg har kun tabt 1 af de seneste 7 opgør og ser ud til at have en konstant stigende formkurve. De er et af rækkens stærkeste hjemmehold og har da kun tabt 1 kamp og spillet 2 remis, i de 10 hjemmekampe der har været indtil nu.

Scoren på 27-10 er bestemt også værd at bemærke og det er et snit på 2,7-1 i hver kamp på hjemmebane. Lige nu er de placeret på den 3. plads som giver adgang til den kvalrunde der kommer mod de nedrérste hold fra Allsvenskan.

Om det lykkes vil tiden vise, men formen og hjemmebanen giver os i hvert fald troen på en sikker hjemmebanesejr, foran deres egne fans på Vångavallen i Trelleborg.

*

Helsingborg ser ud til at gentage sidste sæson, nærmest som en kopi. De startede super godt og er altid stærke hjemme, men lige omkring sommerpausen, faldt de i den grad i niveau.

De er stadig gode hjemme, men på udebane har de slet ikke samme succes og styrke, som i starten af turneringen, som startede i foråret. Dette skyldes at de spiller vinter til vinter turneringer, som et af de få lande der stadig gør det.

I dag er de på udebane, mod et hold der er en kende bedre en dem selv hjemme – så allerede der virker det meget op af bakke for gæsterne. Så med den vigende form, udebanen og den manglende tiltro gø, at vi satser på hjemmeholdet.

Trelleborg – Helsingborg = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du får dagens Bedste Bonus Tilbud som NY kunde…

To Top