Bonus

Tirsdagens Bonus spil på BN…

I dagens “Bonus” anbefaling er vi hoppet ned i League Two, hvor vi har fundet et opgør mellem 2 mandskaber, hvis form peger i hver sin retning. Når det så er hjemmeholdet der er i bedst form, så ligger der et oplagt tegn og venter.

Wallsall – Scunthorpe = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

Wallsall fik en irriterende start på sæsonen, men har helt professionelt arbejdet sig ind i den. Det betyder at Wallsall er et af de bedst spillende mandskaber i denne periode, med 4 sejre og en enkelt remis, i de seneste 5 kampe. Før den periode var det rigtigt skidt.

Derfor har Wallsall arbejdet sig op og er med i den gruppe der kan ende i Paly Offs spillet. Wallsall er helt klart bedst hjemme og det er ikke så tit de svigter hjemme på Bescot Stadium. Det er kun sket 2 gange, til trods for en længere skidt periode i starten. Wallsall vil efter vores vurdering ende helt oppe i toppen efter sæsonen.

*

Scunthorpe tænker mere på at få stabiliseret formen, end at rykke op. Og det er da også nedrykningsstregen der er nærmest, så der skal til at ske noget. De havde dog en OK periode tidligere, men er igen røget ned i et formdyk, som det virker til at de sidder fast i.

På udebane har de vundet 3 kampe, men også tabt 6. De 3 sejre er fra den gode periode, som virker til for længst at være overstået. Vi tror dog på et tæt opgør, men Wallsall vil løbe af med alle 3 point og rykke et par skridt nærmere toppen.

Wallsall – Scunthorpe = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

To Top