Bonus

Tirsdagens Bonus spil fra redaktionen…

Så er vi hoppet over i Champions League, hvor det er den næstsidste runde vi er nået til – ud af de 6 runder der er i gruppespillet til de enkelte hold. Dagens valg er fra et opgør, hvor begge mandskaber har sikret sig – men hvem der skal slutte bedst i gruppen mangler stadig at finde sin afgørelse.

FC Porto – Manchester City = 2 = Odds 1,70
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

FC Porto kan godt være tilfredse med udbyttet ind til videre i denne sæson. Stadig med fremme i den hjemlige liga og en 2. plads i CL gruppespillet. Det er næsten uundgåeligt at komme videre fra gruppespillet med over i Play Offs i det nye år.

Dog kan en fornuftig sejr i dag give dem 1. pladsen i gruppen og dermed en lidt svagere modstandere i det første opgør i det nye år. Det vil de selvfølgelig prøve at gå efter. Men vi vurderer, at City som minimum ikke taber og derved kommer Porto ikke for City i tabellen og ender som 2’er.

*

Manchester City er suveræne i Champions League og sejler en hel del i den hjemlige Premier League. Ingen havde troet at City ville ligge i den nederste halvdel efter 10 runder – så Guardiola har en del at tænke på i denne periode. Men dette til trods, så tror vi ikke på at han vil stille i mindre god opstilling.

En 1. plads er vigtig og vinder City dette opgør eller ender det med remis, kan de stille med reserveholdet i den sidste runde af gruppespillet og fokuserer mere på den hjemlige liga. Det bilver en tæt kamp og mon ikke Port blotter sig på et tidspunkt, da de intet har at tabe og ender som nr. 2 lige meget hvad.

FC Porto – Manchester City = 2 = Odds 1,70
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top