Nyhed

Tirsdagens “Bonus” spil fra League Two…

Vi har fundet denne lille “Bonus” foræring fra Bookmakerne, hvor et ultra stærkt hjemmehold tager imod et jævnt hold fra midten af rækken og alligevel har givet hjemmeholdet et alt for højt odds.

Accrington – Morecambe = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil, selv om du er kunde…

Accrington ligger med helt oppe i toppen af League Two på en plads og har 4 point ned til nr. 4, som skal ud i kvalspil for en evt. oprykning. Da Accrington også har en kamp i hånden vil en sejr her give endnu mere luft.

Accrington har rækkens bedste form og spiller i dag hjemme på  Crown Ground, hvor de kun har tabt 3 ud af 17 opgør. Scoren på 33-17 foran egne fans indikerer også, et stærkt og motiveret mandskab foran egne fans. Vi tror på alle 3 point.

*

Morecambe er måske ikke i krise, men form har haft det stramt i den senere periode, med en masse uforløste kampe, der endte remis. 4 ud af de seneste 7 kampe er endt uden vinder.

Når så 2 af disse kampe er også er tabt, så betyder det 1 sejr i samme antalt kampe. Og det kan man vel kalde for en lidt “stram” form. På udebane er de måske ikke elendige – men heller ikke særlig gode. Kun 3 sejre i 17 kampe og 7 nederlg – det 8. kommer i aften.

Accrington – Morecambe = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil, selv om du er kunde…

To Top