Nyhed

Tirsdagens Bonus spil fra CL's sidste grupperunde…

Den første Champions League anbefaling går nok i modsat retning af mange andres mening om udfaldet af dette opgør. Gæsterne kan dog nøjes med en remis, men et nederlag højest sandsynlig vil sende dem ned i Europa League og det vil være lidt af en overraskelse.

Lyon – RB Leipzig = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Lyon ligger nr. 3 i gruppen og det giver kun adgang til Europa Leagues knald eller fald kampe. Til gengæld vil en sejr i dagens kamp betyde Champions League, da Lyon vandt det første opgør på udebane i Tyskland.

Lyon er et godt hold, men har også været en smule ustabile. Det vil selvfølgelig være et fuldt koncentreret mandskab der både går efter og tror på muligheden. Vi er dig bare lidt i tvivl om de får alle 3 point og har derfor garderet os med et X.

*

RB Leipzig behøver ikke at vinde dette opgør, men kan nøjes med en remis. Så er de sikret 1. pladsen i gruppen, da Zenit på 2. pladsen kun har 7 point, som dagens hjemmehold fra Lyon. Så det er en gruppe med masser af krudt i og som langt fra er afgjort.

Derfor er der ingen grund for Leipzig at forcere mere end højest nødvendigt. Det bliver en kontrolleret og taktisk kamp, hvor Leipzig mere vil undgå at lave fejl, end nødvendigvis at vinde. Vi ser en remis som et oplagt udfald.

Lyon – RB Leipzig = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top