Nyhed

Tirsdagens Bonus spil fra Championship…

I England er de foreløbigt sluppet billigt mht. Covid19, så her spiller de for fuld musik i alle ligaer. Men skulle denne virus ramme England, vil det blive et mareridt for det engelske fodboldforbund og turneringsudvalg.

Ipswich – Fleetwood = X2 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

Ipswich spiller faktisk som om de er ramt af en virus, for fra at ligne et hold der skulle et niveau op – er de faldet temmeligt meget af på den. Formen er langt fra ønskværdig og med kun 4 point i de seneste 6 kampe, virker det til at målsætningen om en Play Offs plads ikke holder.

Selvfølgelig er Ipswich bedst hjemme, men når spillet ikke virker optimalt er det også svært at vinde hjemme. I forvejen er styrken på hjemmebanen ikke blandt den øverste halvdel af ligaen, så pilen peger nedad mange steder. Vi tror ikke på en sejr, men en emis er klart til stede.

*

Fleetwood ligner et hold der godt kan begynde at forberede sig på Play Offs.Der er 3 point op til det hold der ligger øverst i Play Offs regnskabet, så det er indenfor rækkevidde. Ligeledes har Fleetwood amt en rigtig god form, her i den sidste fase af turneringen.

Fleetwood har fået point i de seneste 4 ud af 5 udekampe og er blandt de bedre hold i ligaen til at spille på fremmed græs. Det bliver et tæt opgør og 1-1 kunne sagtens være et slutresultat. Vi mener endda at Fleetwood starter med at score og så er det op til Ipswich at indhente den føring – så første mål til Fleetwood er også et spil.

Ipswich – Fleetwood = X2 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

To Top