Nyhed

Tirsdagens Bonus spil fra Champions League…

Også mandagens Bonus anbefaling er hentet i Champions League og endda fra sammen gruppe, som dagens Sikre også er hentet i. Vi har ikke helt samme fidus til dagens engelske gæster, som sikkert rigtigt mange andre har.

Napoli – Liverpool = 1X = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Napoli er kommet fra start på den måde de plejer. Nemlig med fuld gevinst indtil de møder Juventus. Dem har de så mødt og har derfor også indkasseret deres første nederlag. Det skal dog tilføjes, at det var ikke det rigtige resultat.

Resultat blev 3-4 på udebane og Juventus 4. mål blev scoret 2 minutter inde i overtiden af Koulibaly, som spiller for Napoli. Så det var et selvmål i overtiden der gav Juventus sejren.

Så Napoli er faktisk i forrygende form og derfor er vi ret sikre på, at de ikke taber hjemme på Stadio San Paolo foran egene fans, selv om gæsterne er forrygende i denne periode. Vi vurderer at Odds’et helt forkert sat og kampen er meget mere lige end som så.

*

Liverpool er som skrevet helt oppe og ringe i denne sæson og ligner et hold der igen kommer til at hente et eller andet start hjem i denne sæson. Men der er stadig lang vej endnu, men med en manager som Klopp, vil de kunne holde langt.

Selvfølgelig vil Klopp og Liverpool gerne vinde, men en remis vil bestemt være godkendt for både manager og klub. Selv om det virker som om at Liverpool er nærmest urørlige, så er det en helt anden scene de skal spille på i aften. Reglerne de samme, men psyken, værdien, prestigen og presset er i en helt anden kaliber.

Napoli – Liverpool = 1X = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top