Bonus

Tirsdagens “Bonus Special” fra panelet…

Dagens “Bonus Special” er hentet i den noget ucharmerende belgiske ligas pokalturnering, hvor vi har udpeget et opgør som vi på redaktionen er helt forkert sat op omkring odds’et og muligheden – og det snupper vi.

Mouscron – Charleroi = 2 = Odds 2,40
Spillet hvor du får markedets absolut højeste Bonus…

Mouscron spiller til dagligt i den bedste belgiske liga Jupiler League, hvor det ikke går særligt godt for tiden. Det kniber i den grad med sejrene og det er et godt stykke tid siden, at de sidst prøvede at række armene op.

Vi skal helt tilbage til midt i september, hvor de vandt planmæssigt hjemme over Eupen. Og planmæssigt var fordi, de på det tidspunkt var med helt fremme i ligaen og kun havde tabt et enkelt opgør forinden.

Men det er en saga blot, for lige siden den sejr, er det kun gået en vej og det er lodret ned af bakke. Historisk ser det heller ikke for godt ud. De 7 gange disse to hold har mødt hinanden, har det været gæsterne der har sejret alle 7 gange.

*

Charleroi er i acceptabel form og har meldt ud, at de også har fokus på denne mulighed for, at ende i Europa og naturligvis også den hæder der følger med. Så dette er en kamp Charleroi går på banen for at vinde.

Og som beskrevet herover, har de et godt tag på hjemme hold, når de møder dem på Mouscrons hjemmebane Stade Le Canonnier. Charleroi var på besøg i august i starten af sæsonen, og her legede de Mouscron ud af banen, med en sejr på 5-2.

Helt så stor tror vil bestemt ikke at den bliver igen, men vi er rimeligt overbeviste om, at der kommer en sejr til gæsterne fra Charleroi og at gæsterne også score mere end 1 mål.

Mouscron – Charleroi = 2 = Odds 2,40
Spillet hvor du får markedets absolut højeste Bonus…

To Top