Frække

Tirsdagens Frække landskamp fra Luxembourg…

Der er flere af de små upåagtede nationer, der er begyndt at spille bold på et højere niveau. At forestille sig, at man ville spille på en nation som hjemmeholdet, ville tidligere have været utænkeligt. Men verden forandre sig og det gør de enkelte landshold også.

Luxembourg – Azerbeijan = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

Luxembourg har haft en glimrende UNL turnering, selv om det er helt nede på niveau C. Det har også bevirket, at de er med i toppen deres gruppe med 3 sejre og 2 nederlag. Montenegro som de kæmper imod om at vinde gruppen, tabte de til hjemme, men slog dem ude. Da de hjemme tabte 0-1 og vandt 2-1 ude, har de en bedre score indbyrdes.

Men Montenegro har 1 point mere og dermed er Luxembourg tvunget til at vinde og så håbe på, at Montenegro ikke vinder deres opgør mod Cypern. Så der er masser af motivation og det er hjemme. Vi tror på en hjemmesejr, men ikke at det vil lykkedes Luxembourg at vinde gruppen.

*

Azerbaijan ryger ikke ned på niveau D, men de slutter næstsidst i gruppen lige foran Cypern. Det er da også kun Cypern de har fået point imod, da de har slået dem og spillet remis mod dem. Da de mødte dagens hjemmehold i Azerbaijan tabte de 1-2 og de er bestemt ikke bedre på udebane.

Vi er ikke i tvivl om sejren, det er kun størrelsen vi er lidt usikre på, Men vi har en formodning om, at hjemmeholdet vinder med mindst 2 mål – og så er der et rigtigt godt ods at hente, hvis det holder.

Luxembourg – Azerbeijan = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top