Nyhed

Tirsdagens “Bonus” fra redaktionen…

Vi har hentet dagens “Bonus” ovre på den anden side af den engelske kanal, hvor vi er hoppet ned i 3. bedste niveau, League One og fundet en kamp med et hjemmehold der lå i Premier League, for kun få år siden.

Wigan – Northampton = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får Dagens Højeste Bonus at lege med…

Wigan lå for kun få sæsoner siden i Premier League, men nedturen har bare fortsat ned i den 3. bedste række, efter nedrykningen i sommers. Nu virker det til gengæld som om, at pilen igen er begyndt at pege op af og det får Northampton at mærke.

Efter 7 kampe er der kun en remis og et enkelt nederlag. Det betyder så 5 sejre og 16 point, hvilket placere dem på 5. pladsen indtil videre. Men scoren på 14-3 er rigtig interessant og overbeviser os om at de igen vinder en storsejr.

*

Northampton kom noget skidt fra start, men det ser ud til at være vendt i den rigtige retning. Vi er dog ikke af den overbevisning at tingene er kommet så meget plads, at de er klar til et møde som dette endnu.

Scoren på 3-7 fortæller at de kommer til at arbejde for lønnen i dag og vi kan ikke se hvordan de skal kunne holde Wigan tilbage, med det målhumør de er i her i starten af sæsonen.

Wigan – Northampton = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får Dagens Højeste Bonus at lege med…

To Top