Bonus

Tirsdagens Bonus fra League One…

I dagens 2. anbefaling er vi hoppet et niveau ned i det engelske turnerings system og er havnet i League One. Igen er vi forundret over Bookmakernes odds sætning, da vi igen mener at de er på stoffer eller andet godt – da odds’et endnu en gang er skud vildt over hvad det burde.

Lincoln – Plymouth = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får dagens HØJESTE BONUS som ny bruger…

Lincoln fik en super god start på sæsonen, inden de tabte for første i 5. runde på hjemmebane, i en noget uengageret opvisning. Landskamps pausen har man brugt til, at få balanceret det hele tilbage på plads. I den seneste kamp på udebane mod Fleetwood var defensiven klart bedre.

Der blev ikke lukket nogen mål ind, så den del er igen kommet på plads. Kampen endte så remis, men alt i alt er Lincoln igen med plus på kontoen. Det bliver så forstærket af hjemmebanen, hvor de trods alt er bedre end ude. V tror på dem i dag.

*

Plymouth er et af de mandskaber som lider af udebaneangst. Det skulle man nærmest tro, for det er de bare ikke særlig gode til. Jo de fik 1 point ude mod Wimbledon, som er lige så elendige hjemme, som Plymouth er på udebane. Men der er en forklaring, for de er lige rykket op til denne sæson. 

Vi tror ikke på, at Plymouth rykker ned allerede efter denne sæson. For de har en stærk hjemmebane og holdet er da heller ikke helt uden evner. Men deres koncept på udebane er bare ikke godt nok. 2 seneste hjemmekampe har givet sejr, men i dag er de igen ude. Derfor tror vi ikke på dem i dag.

Lincoln – Plymouth = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får dagens HØJESTE BONUS som ny bruger…

To Top