Bonus

Tirsdagens Bonus fra Englands League One…

Hjemmeholdet er med til at spille om den sidste Play Offs placering og har 3. runder tilbage til at sikre den i. Lidt heldigt har flere af holdene de kæmper med, spillet 1 til 2 kampe mere. Så med sejre i de 2 udsatte kampe, kan de være helt sikre på en Play Offs placering. Dette opgør er en af de udsatte kampe.

Blackpool – Doncaster = 1 = Odds X,XX
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Blackpool er kommet tilbage på rette kurs, efter nogle ærgerlige runder med nederlag. Især hjemmenederlaget til Shrewsbury, var unødvendigt. Men med den seneste sejr på udebane over Northampton, er de igen tilbage i ræset om en af de 4 Play Offs placeringer. Der er faktisk mulighed for at slutte som nr. 3 og som skal møde nr. 6 i den første runde. Så der er alt mulig grund til at tro, at spillerne igen er fokuserede og går efter denne mulighed.

I runden før seneste sejr, slog Blackpool Sunderland – også på udebane, derfor er vi ret sikre på, at de igen er tilbage hvor de var før deres 2 nederlag. Hjemme på Bloomfield Road har de trods alt fået point i 17 ud af 21 kampe, med 10 af dem som sejre. SÅ hvis gæsterne ikke kommer med alt hvad de har og er motiverede, så henter Blackpool alle 3 point i dette opgør.

*

Doncaster har udspillet sin rolle i denne sæson og kan hverken ende i himlen eller helvede – og slutter sikkert også i midten af League One. Og det har været tydeligt i et stykke tid, at motivationen har været helt væk. Kun 1 sej i de seneste 12 kampe og kun 2 gange remis. Det betyder, at Doncaster har tabt 9 kampe siden den seneste sejr i starten af marts måned. 

Det er ret tydeligt at konstatere, at Doncaster kun venter på at gå på ferie, efter en sæson med et meget tæt program. I dag spiller de ydermere på udebane, og så er de meget lidt motiveret, hvis de ikke lige er mod et hold der har givet op på forhånd eller heller ikke har nogen motivation. Vi kan ikke rigtigt se hvad Doncaster skulle kunne komme med og hvorfor. Et godt odds til en sikker hjemmesejr.

Blackpool – Doncaster = 1 = Odds X,XX
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top