Bonus

Tirsdagens Bonus fra Championship…

I denne anbefaling mener vi at det er tæt på en foræring at give et så højt odds. Det skyldes at hjemmeholdet stort set er stemplet ud af ligaen og bare smider den ene kamp efter den anden. Vi mener ikke at de får ret mange flere point i denne sæson.

Wycombe – Derby = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor DU kan få din gevinst udbetalt i Bitcoin…

Wycombe ligger og roder helt alene i bunden af Championship, med kun 16 point for 28 kampe. Der er over 10 point op til det nærmeste mandskab og her er blandt andet dagens gæster et af dem. Men Wycombe er bare prügelknarpe i denne sæsons Championship. 3 sejre som ligger så langt tilbage, at de dårlig kan huske det. I 2020 har de kun fået 1 point.

2 af de 3 sejre er kommet hjemme, men med en score på 8-17, kan man tydeligt se at heller ikke hjemmebanen er til deres fordel. 50% af kampene er tabt og det er også til hold fa den tunge ende. Wycombe er færdige og forlængst rykket ned.

*

Derby kæmper også om at holde sig på den rigtige side af stregen og er bestemt ikke det bedste udehold i rækken. Men de har trods alt fået point i 7 id af 13 udekampe, så helt skidt er det heller ikke på fremmed græs. Formen ser ud til at være opadgående, hvilket de helt klart også har brug for.

Derby ligger i en gruppe på omkring 4-5 hold, der alle kæmper for at undgå nedrykning. Det er 2 pladser det drejer sig om, så der er 3 placeringer at kæmpe om. Derby har i redaktionen øjne et klart bedre mandskab og nu er holdet fri af skader. Det vil gøre en væsentlig fordel og vi vurderer at de henter alle 3 point i dette opgør.

Wycombe – Derby = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor DU kan få din gevinst udbetalt i Bitcoin…

To Top