Bonus

Tirsdagens Bonus fra Championship…

Her har vi fundet et opgør, hvor det for begge mandskaber gælder om overlevelse. Hjemmeholdet ligger i den bedste position, da de stadig befinder sig over stregen og nok også er i den bedste form – men dagens gæster stadig ligger under stregen – dog med en stigende form. Så der er ikke nogen af mandskaberne der bare skal have kampen overstået – for her gælder det om 3 vigtige point for begge mandskaber.

Wimbledon – Rochdale = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Wimbledon er sprunget op over stregen, nærmest som skudt ud af en kanon. For 5 runder siden så det skidt ud for Wimbledon og nedrykningsspøgelset var helt klart en del af hverdagen. Men de har åbenbart fattet budskabet fra klubbenes ejer, der kom med nogle barske udtalelser i starten af måneden og siden da har de fået indtil flere sejre ind på kontoen. Så fra at have været nærmest dag er det nu igen blevet dg i Wimbledon.

Hjemme på Plough Lane i London er de normalt stærke og med den genvundne form og selvtillid, tror vi igen på den styrke kommer frem i dagens opgør. En sejr vil måske ikke kunne redde Wimbledon endnu, men det vil i hvert fald gøre det meget sandsynligt, at de igen spiller i League One i næste sæson. Senest slog de Oxford Utd. der kæmper om Play Offs placering, så formen er rigtig god. Vi tror på dem i dag, da gæsterne ikke har så meget at byde ind med.

*

Rochdale har ikke genfundet formen, for den har stort set ikke været til stede i denne sæson. Men de har fået nogle gode point på det seneste, hvilket har løftet dem væk fra bundplaceringen og op som nr. 22, men stadig er der en del point der skal indhentes. Det drejer sig om 5 point op til holdet lige over stregen, som må siges at være i god form. Rochdale har dog en kamp i hånden i forhold til dagens hjemmehold, men det ændrer ikke på styrken af holdet.

Rochdale overrasker ind i mellem og vinder på udebane. Men der er helt klart flest nederlag at se tilbage på. På hjemmebane er de League One’s ringeste mandskab, med kun 3 sejre. Men de vandt godt nok seneste hjemmekamp over formstærke Blackpool, så de har set skriften på væggen. Men vi mener ikke at Rochdale har så meget at byde ind med på udebane og vi vurderer da også på redaktionen, at Rochdale takker af for denne gang og ryger ned i League Two. Hjemmeholdet er både bedre på papiret og i en langt bedre form.

Wimbledon – Rochdale = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top