Nyhed

Tirsdagens Bonus fra Champions League…

Dagens 2 sidste anbefalinger fra redaktionen på BettingNews er hentet i årets igangværende gruppespil i Champions League. Dagens hjemmehold tror vi ender med at gå helt til semifinalen og lægger ud med en sejr i dag.

Juventus – Leverkusen = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du får det Højeste Odds på dette udfald…

Juventus har fået Buffon tilbage og med en bedre og bedre spillende Ronaldo, så er Juventus på vej et sted hen, hvor kun de færreste hold kan følge med. Der er dog en del skader pt. hvor Danilo og Costa har meldt fra.

Men med den trup de har, så er der rigeligt at tage af, så de vil helt sikkert stille med at mandskab der som sædvanlig selv bestemmer om de vil vinde med 1-2 eller 3 mål. 

Måske lidt overdrevet, men under alle omstændigheder, så er det et klasse mandskab og som er kommet i gang forlængst, både hjemme og ude.

*

Leverkusen fik en lidt tung start på sæsonen, både hjemme i Bundesligaen og i Champions League. I det første opgør i Champions League hjemme foran egne fans, tabte man til Lok. Moskva!

Det virker som om der er talt med store bogstaver til de efterfølgende træninger, for holdet har ændret sig meget siden det opgør og har vundet begge deres kampe i Bundesligaen, som en følge heraf.

Selv om Leverkusen faktisk er ganske habile på fremmed græs, så er vi overbeviste om at Juventus vil være en for stor mundfuld. Men vi aner en 1-0 sejr til hjemmeholdet, som er vores anbefaling til et evt. resultat spil. Men vi spiller bare lige på.

Juventus – Leverkusen = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du får det Højeste Odds på dette udfald…

To Top