Bonus

Tirsdagens Bonus fra Champions League…

Denne tirsdag byder først på et opgør i Champions League, hvor det er første “ben” for disse mandskaber og første gang de mødes i Play Offs. Kampene spilles over 2 af slagsen. Vi vurderer, at i mødet mellem disse 2 mandskaber, vinder gæsterne både i dag og hjemme.

Lazio – Bayern München = 2 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Lazio har fået virkeligt godt fat i deres form og er listet med helt frem i den italienske Serie A, dog uden at det ender med mesterskab. Men der er faktisk kun få point op til nr. 3. Så man kan roligt sige, at Lazio har noget at se til. I dag vil de få kamp til stregen, trods der ellers rigtige gode form. 

Men dagens gæster er bare fra en anden planet, selv om de også har vist at de kan blive såret. Vi har gennemgået de 2 mandskaber og deres filosofier. Og selv om de for Lazio’s tilfælde nok bliver en anelse tilrettet i dag – så mener vi ikke på redaktionen, at de har det der skal til – selv på deres bedste dage.

*

Bayern München viste en smule svaghed, da de kun spillede 3-3 hjemme mod bundholdet fra Bielefeld. Men det skal også siges, at de næsten lige var landet efter at have deltaget ved VM for hold. Men selv om de var bagud med 0-2 og 1-3, formåede mestrene alligevel at hente det ene point.

I dag vil de være udhvilet og der var prioriteret i weekendens kamp, så det vil være et friskt og veludhvilet Bayern mandskab, der stiller op på det Olympiske stadion i Rom. Vi tror på, at tyskerne henter alle 3 point og lukker ballet for Lazio i dag.

Lazio – Bayern München = 2 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top