Bonus

Tirsdagens Bonus fra Champions League…

Når det er tirsdag er det også ensbetydende med Champions League – når der ikke lige spilles landskampe. Vi har hentet et af de mere kedelige opgør og et uden de helt store hold. Men derfor kan man jo godt “Bette” på kampen alligevel. Vi tror rigtigt meget på hjemmeholdet.

FC Porto – Marseille = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

FC Porto havde en lidt skidt periode, da de mødte Manchester City, men det kan nok ikke bruges som undskyldning for nederlaget på 1-3. Men siden da har de fundet formen – og det er både i den hjemlige liga og Champions League.

Seneste CL kamp gav en sejr over Olympiakos på 2-0 hjemme. En kamp hvor de græske gæster viste stor styrke, men ikke stor nok til at besejre Porto. Det er uhyre sjældent at Porto ikke vinder deres hjemmekampe og vi mener dagens gæster ikke har niveau til at tage point i Portugal.

*

Marseille er fint med i den franske liga, hvor de stadig befinder sig i den øverste del af Ligue 1. Men i Champions League sammenhæng har de fået en del at se til – og det har ikke set godt ud for dem indtil videre. 2 kampe og 2 nederlag.

De tabte på udebane til græske Olympiakos med 0-1 og i sidste runde var det Manchester City de tabte til med 0-3. Så Marseille ligger sidst i gruppen og skal til at have point. Det bliver bare ikke i dag at det sker. Ikke engang en remis tror vi på – hertil er der for stor niveauforskel – også selv om bolden er rund.

FC Porto – Marseille = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top