Bonus

Tirsdagens Bonus fra Champions League…

Det er tirsdag og det betyder som regel, når der ikke er landskamps pause, at der spilles kampe fra den mest prestigefyldte turnering Champions League. Vi så i sidste uge, hvor svært selv denne turnering er når de “store” hold fejler. Her er vi dog ret fortrøstningsfulde i forhold til udfaldet.

Atl. Madrid – Salzburg = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du ALTID får dagens højeste Odds…

Atl. Madrid fik en over nallerne, i deres første kamp i denne sæsons udgave af Champions League gruppespil. De mødte nemlig Bayern München på udebane i første runde og tabte med hele 0-4. Med 2 mål i første halvleg og 2 i den anden. 

At spille på udebane er altid svært og så hos Bayern – så er det nærmest en umulig opgave. Hjemme på Metropolitano er der helt andre boller på suppen, hvor de ikke har tabt siden 1. december sidste år. Vi er af den klare overbevisning, at Atletico henter alle 3 point.

*

Salzburg fik lidt skuffende kun 2-2 hjemme mod Lok. Moskva i deres første runde kamp. De startede med at komme bagud, men stillingen var 1-1 ved pausen. Salzburg kom så foran, men smed det hele igen et kvarter før tid. Rigtigt skidt, for Salzburg sad ellers på hele kampen.

I dag er deres modstander af en noget anden karakter og det foregår på udebane. I den hjemlig liga klarer de sig glimrende på fremmed græs, men dagens hjemmehold har et højere niveau end man er vant til. Hjemme ville vi måske give dem en tanke for remis – men ikke på udebane.

Atl. Madrid – Salzburg = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du ALTID får dagens højeste Odds…

To Top