Bonus

Tirsdagens Bonus fra BettingNews…

Så har vi lige forladt VM kval turneringen for en kort bemærkning og taget et spring over i den næstbedste spanske række La Liga 2. Her har vi fundet et opgør som vi mener ligger lige til højrebenet, når vi ser ud fra de parametre vi plejer at bruge som grundsten i vores valgprocedure.

Ponferradina – Logrones = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

Ponferradina er ikke helt uden evner og har fået samlet formen op til det helt rigtige tidspunkt af sæsonen. Play offs pladserne ligger helt klart indenfor rækkevidde og med en fortsat god form, virker det sandsynligt at de kan nå det. Men det kræver så også som minimum, at de vinder hjemme på Estadio El Toralín, mod de mindre gode mandskaber – som vi betegner dagens gæster som værende.

Hjemme på Estadio El Toralín er de da også en kende bedre end ude og har kun tabt 3 ud af 15 kampe her og vundet 8. Vi skal helt tilbage til 1. november 2020 for, at finde det seneste nederlag – så ingen nederlag hjemme i år 2021 og det kommer der heller ikke i dag.

*

Logrones kæmper en brag kamp for at undgå nedrykning. Men de har ikke været særligt bevendte i denne sæson og pilen peger fortsat i den forkerte retning. Ikke en eneste sejr i deres 10 seneste ligakampe er skræmmende og med nedrykningsstregen og kun 3 point ned til bundholdet, så er selvtilliden presset.

Selv om de har fået 14 point på udebane, var det helt tilbage i starten af turneringen at de bød ind på udebanesejre. Det har de ikke gjort siden november, hvor de ramte en formtop. Her fik de faktisk 3 udesejre i streg. Men siden da har den kun stået på nogle remis’er med mellemrum. Men den nuværende form taber de helt sikker på Estadio El Toralín i dag. 

Ponferradina – Logrones = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top