Nyhed

Tirsdagens Bonus anbefaling fra kvalifikationen til EM…

I dagens sidste anbefaling, på en lidt kedelig tirsdag set med Beting-øjne, er hentet i EM kvalen, som er et overstået kapitel efter i dag. Ingen af de deltagende mandskaber skal bekymre sig om at gå videre eller ej – det er for længst afgjort.

Polen – Slovenien = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Polen har forlængst kvalificeret sig og kan med et enkelt point sikre sig titlen som gruppevinder og stå bedre til lodtrækningen til Em puljerne. Polen går ikke ud for at hente 1 point – de går på banen for at vinde.

Og det er vi slet ikke i tvivl om at de gør for, at slutte af foran egne landsmænd på den gode måde og holde holdets gode stime i gang. De er trods alt ubesejrede hjemme i polen, efter 3 sejre og en enkelt remis.

*

Slovenien havde udspillet sin rolle i gruppespillet, før kampen mod Letland blev afviklet. Det var ret tydeligt at se, at et noget uengageret slovensk mandskab afvikle ikke havde noget at spille for. Sejren blev da også kun på 1-0 – endda hjemme foran egne fans.

I dag står de igen overfor en opgave uden betydning, men til gengæld et mandskab der har haft en meget fint optakt til EM, ved at vinde gruppen sikkert. Slovenien taber med et par mål og Polen stadfæster sin position som gruppevinder og får dermed en bedre seedning end nr. 2.

Polen – Slovenien = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top