Nyhed

Tirsdagens Bonus anbefaling fra Championship…

Dagens 2. anbefaling er hentet et niveau højere end hvor vi har hentet dagens Sikre spil. Dagen Bonus anbefaling er nemlig fra den næstbedste række i England, som nok er verden dyreste og sværeste sekundarække at rykke op fra.

Hull – Blackburn = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Hull har fået en mellemstart, med en sejr hjemme over Reading og et nederlag til nedrykkerne fra Swansea. Det er da også hjemme at de skal sikre sig de fleste point, hvis de vil tilbage til det bedste niveau igen, efter nogle sæsoners fravær.

Selvom sæsonen stadig er ung, så synes vi at Hull er kommet i gang og er ved at få det til at svinge. En premierekamp på udebane mod en nedrykker er altid svær – men de beviste hjemme at de er ved at være klar.

*

Blackburn har tabt de 2 første runder i denne sæsons udgave af Championship. Det er ikke en katastrofe, men der skal andre boller på suppen, hvis det skal være en sæson hvor man kigger op ad og ikke ned.

Den første runde blev et nederlag hjemme til Charlton på 1-2 og efterfølgende ude med 0-2 til Fulham. Så vi fornemmer helt klart at Blackburn ikke er blevet så klar til sæsonstarten, at de kan være med i dette opgør – og slet ikke på udebane.

Hull – Blackburn = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top