Nyhed

Tirsdagen Sikre opgør fra VM på BettingNews…

Det er tiden for slutrunder og dem er der et par stykker der er i fuld gang. Her er der tale om både EM for U21 landshold og VM afholdes for de kvindelige landshold. Dette opgør er hentet fra VM.

Italien (K) – Brasilien (K) = 1X = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Italien (K) har gjort rent bord indtil videre og slået gruppens 2 formodede svageste hold i Gruppe C, ved at slå både Australien og Jamaica. Nu er det så de rapfodede sydamerikanere fra Brasilien der står for skud.

Vi tror absolut mest på italienerne, der har fået et rigtigt godt sammentømret mandskab. De plejer at have problemer med brasserne, men det tror vi ikke vil være tilfældet i denne turnering.

De er selvfølgeligt gået videre fra gruppen, men det tror vi ikke ændre på deres hold eller spil. Det er vigtigt at slutte øverst i gruppen – så den mulighed går de selvfølgelig efter. Her vil en remis være nok.

*

Brasilien (K) har skuffet i denne slutrunde indtil videre og er tvunget til at vinde, hvis de skal gå videre fra gruppen. De tabte meget overraskende til Australien og smed derfor 3 vigtige point væk. Det kan blive dyrt i den sidste ende. Man må formode at Australien vinder over Jamaica.

Så brasserne skal frem på banen og det er da også noget de kan. Men vi synes bare på redaktionen, at de ikke har nok af dem der kan gøre en forskel og er mere ordinære ved denne slutrunde.

Det er stadigvæk et godt hold på spindesiden, men de virker ikke til at være hvor de burde være spillemæssigt. De skal nok være klar til dette opgør, men mod et velspillende italiensk hld, synes vi det svært at ud at vinde.

Italien (K) – Brasilien (K) = 1X = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top