Nyhed

Tirsdagen Sikre høje Odds fra Championship…

Vi lægger ud med et opgør fra Championship i England, hvor vi er ret forundrede over at Odds’et kan være så højt. Vi er nemlig af den mening at udfaldet er ret klart og kun kan få et udfald!

Middlesbrough – Birmingham = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Middlesbrough har kun tabt 2 kampe i deres 10 seneste af slagsen. Og ingen af nederlagene har været indenfor de seneste 6 kampe. Så formen er rimelig høj i denne periode. Det bliver nok svært at nå en Play offs placering, men med deres nuværende form, så er muligheden bestemt til stede.

Ligesom dagens gæster, så er placeringen lidt i ingenmandsland i denne periode, hvis der ikke sker en udvikling. Med 10 point til både godt og skidt skal den nuværende form være med til at ændre motivationen hen imod oprykning. Det er vi ret sikre på også sker med en sejr.

*

Birmingham ligger 2 placeringer og 2 point efter dagens hjemmehold. De har stort set haft de samme udfordringer eller problemer om man vil, i denne sæson. Men Birmingham har dog en tydelig svagere defensiv og er da også blandt de mandskaber der har lukket flest kasser ind.

Formen er elendig og skal de ikke have et nedrykningsspøgelse med ind i omkædningsrummet, skal de se at få vendt den hurtigst. Men med tanke på, at det både er på udebane og at mandskabet virker i en ringe forfatning, så har vi svært ved at se at de overhovedet får et ben til jorden i dette opgør.

Middlesbrough – Birmingham = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top