Nyhed

Tirsdagen Champions League Frækkert spil…

Den sidste anbefaling er også fra Champions League og er mellem 2 mandskaber der viser god form i denne periode og som begge kommer fra områder der ligger syd for Alperne. Vi synes at gæsterne har en lille fordel udover, at de er et bedre mandskab.

Valencia – Atalanta = 2 = Odds 2,30
Spillet hvor du får den højeste Bonus som Ny bruger…

Valencia har stadig fuld program i den hjemlige La Liga, hvor de gør det ganske udemærket i denne sæson, dog unde at være prangende. Formen har været ujævn over en længere periode og vi skal helt tilbage til nytår for at finde afslutningen på en god form.

Hvor er prioriteringen henne til dette opgør. I La Liga kæmper man med om de nederste af de europæiske placeringer og her i Champions League, bliver det nok svært at komme videre. Første opgør endte med en sikker hjemmesejr på 4-1 til dagens gæster. Vi tror at de ikke satser hele butikken.

*

Atalanta kan spille frit for det virker usandsynligt at Atalanta skulle lukke 4 mål ind. Det er kun en gang og det var i CL på udebane mod Manchester City, ellers er det ikke sket. Så det er vi ret sikre på, at det heller ikke sker i dag.

Atalanta er heller ikke trætte efter turneringskamp i weekenden og det må være en lille fordel rent fysisk. Atalanta spiller stort set på samme måde ude og hjemme og det vil vi også få at se i dette opgør. En sejr til de italienske gæster ligger bestemt inden for skiven.

Valencia – Atalanta = 2 = Odds 2,30
Spillet hvor du får den højeste Bonus som Ny bruger…

To Top