Sikre

Tirdagens “Sikre” valg på BNs redaktion…

De fleste fodboldturneringer i Europa er færdigspillet – i hvert fald dem så vi er vant til at finde vores kampe i – men der er stadig enkelte lande som fortsætter og det er især de øvrige Skandinaviske lande – vi starter i Allsvenskan.

Örebro – Kalmar = 1 = Odds 2,14
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet til at spille for…

Örebro har faktisk gjort det rigtigt godt, trods placeringen som nr. 5. Det man skal bemærke er, at de har mødt alle topholdene over dem, på nær dagens gæster – så de umiddelbart bedste hold har man mødt i den første halvdel.

Så med point i 7 ud af 9 kampe, er der tro på en rigtig god sæson hvor det hedder den bedste 1/3 efter redaktionen mening. Dagens gæster er et hold de har rigtig godt fat i.

Örebro har vundet de seneste 5 af 6 gange disse 2 hold har mødt hinanden hhv, ude og hjemme. Og Nederlaget var på udebane. Hjemme på Behrn Arena har de vundet de seneste 5 gange Kalmar har været gæster.

*

Kalmar ligger en plads højere end hjemmeholdet, men det har også været en helt anden type modstandere man har spillet imod. På udebane har de mødt de 2 bundhold fra hhv. Trelleborg og Dalkurd, de øvrige 3 udekampe er tabt til mellem hold.

Vi tror ikke på redaktionen, at Kalmar bliver ved med at ligge i den bedste 1/3 i denne sæson, da defensiven mangler en del. Når de begynder at møde de gode og formstærke hold – så falder de igennem, som i seneste runde hjemme, med 0-1 nederlag til AIK.

Örebro – Kalmar = 1 = Odds 2,14
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet til at spille for…

To Top