Bonus

“Special Bonus” valget denne lørdag…

Vi er til dagens “Special Bonus” anbefaling, taget et smut ned i den italienske Serie B, hvor vi syntes at Bookmakerne har været rundhåndede og sat et Odds på et sikkert udfald, der nok er en kende for højt – TAK.

Chievo – Spal = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens Bedste Xtra Bonus tilbud…

Chievo er og spiller som et midterhold og vil sikkert også ende i midten af Serie A, når sæsonen er færdigspillet. Chievo er ikke et udpræget hjemmehold, men gør det nu alligevel bedst foran egne fans på Stadio Marc’Antonio Bentegodi.

De “store” hold kan de ikke rigtigt gøre så meget ved, men de øvrige har de et rigtigt godt tag på. I dag er dagens gæster fra Spal, bestemt ikke at betragte som blandt de store hold – tværtimod – og her bør og vil Chievo hente en sikker sejr til samlingen.

*

Spal rykkede op til sæsonen i Serie A og her har de fået kamp til stregen. Selvfølgelig er det ikke unaturligt, at man som oprykker lige skal vænne sig til tempoet og den anderledes spilleform, i forhold til Serie B.

Men det virker som om, at Spal nok ikke når at få det lært tids nok, for selv om de henter lidt hist og her, går pilen langsomt i en retning – og det er den forkerte.

I dag er de på udebane og her er der intet godt at berette og det vurderer vi på redaktionen heller ikke at der er, efter dagens kamp på Stadio Marc’Antonio Bentegodi i Verona.

Chievo – Spal = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens Bedste Xtra Bonus tilbud…

To Top