Bonus

Søndagens “Special Bonus” fra Experterne…

Selv om det er en noget utilregnelig række, når det kommer til den danske Superliga, har vi alligevel taget springet og hentet en kamp herfra. Vi syntes at fornemme at der er en positiv udvikling hos vores valgte vinder.

Lyngby – OB = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor DU har DIN Bonus liggende og vente på DIG…

Lyngby mistede deres træner med de “Sorte kugler”, som er taget til Cirkuset i Danmarks næststørste by Aarhus – hvor starten ikke har været prangende og hvor presset allerede er enormt på David Nielsen.

Men efter assistenten overtog truppen har Lyngby faktisk vendt en negativ udvikling i helt modsat retning og måske har det løsnet op hos spillerne, at der ikke stod en og råbte og skreg på siden.

For siden David Nielsen smuttede til Aarhus, har Lyngby vundet begge deres kampe mod hhv. FC København og netop AGF, hvor David er nu. Vi tror på en fortsat positiv udvikling og point for Lyngby.

*

OB har fået en noget bedre sæsonåbning i denne udgave af den danske Superliga, end set i mange år. Kent Nielsen er stille og roligt ved at få bund i holdet og få dem til at forstå sine idéer.

De er dog meget defensivt orienteret på udebane, hvilket kun har givet 1 sejr, men også kun 1 nederlag. Så de 3 resterende kampe er endt remis.

De har lige slået FC København som Lyngby, men kun med 1-0 og det var hjemme. Vi tror på et tæt opgør, hvor det vil være Lyngby der vinder kampen, hvis der findes en vinder. Det er vi sikre på redaktionen, at der gør.

Lyngby – OB = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor DU har DIN Bonus liggende og vente på DIG…

To Top