Sikre

Søndagens spanske “Sikre”…

Vi har fundet den Play-Offs finale fra Spanien frem, fordi vi mener at der kun kan være en oplagt vinder af kampen – men hvem der ender som endelig oprykker efter dagens kamp kan vi ikke sige, da det er det 2. opgør.

Rayo Majadahonda – Mallorca = 1X = Odds 1,50
Spillet hvor du får markedets bedste LIVEStream sports-TV…

Rayo Majadahonda er ikke et af de kendte hold fra de spanske turneringer, men har gjort det godt i denne sæson Segunda B række, hvor de har kvalificeret sig til denne finale, efter at have sendt Cartagena ud af Play-Offs.

Rayo Majadahonda er helt klart bedst hjemme og efter at den første kamp endte med 2-1 til gæsterne, så skal Rayo Majadahonda bare score 1 mål og vinde med samme resultat for at rykke op.

Vi er slet ikke i tvivl om at Rayo Majadahonda vinder kampen, men om det er nok til at gå samlet videre, vil vi ikke spå om, men skal vi udpege en kandidat, tror vi mest på hjemmeholdet.

*

Mallorca har efter nedrykningen til Segunda B haft en glimrende sæson og har nu muligheden som hjemmeholdet for, at rykke i den næstbedste række La Liga 2.

Men som dagens hjemmehold har Mallorca det stadig svært når de ikke spiller hjemme på ferieøen. Selvfølgelig har de hentet nogle sejre hist og her, men styrken er bestemt ikke på fastlandet hvor kampen skal spilles i dag.

De lukkede desværre et mål ind og det kan gøre det rigtigt svært for Mallorca i deres bestræbelser på, at rykke op. Hjemmeholdet har kun lukket 1 mål ind i deres seneste 5 hjemmekampe, hvor de så selv har scoret 10 gange. Så det bliver en svær dag på kontoret for Mallorca.

Rayo Majadahonda – Mallorca = 1X = Odds 1,50
Spillet hvor du får markedets bedste LIVEStream sports-TV…

To Top