Nyhed

Søndags Frækkerten på Bettings fra Superligaen…

Vi slutter af i den danske Superliga hvor det er det absolutte topgør i denne sæson, selv om det rent medie mæssigt slet ikke når de samme højder, som når det er holdet fra Vestegnen der spiller mod FC København. Men den skal nok blive seværdig.

FC Midtjylland – FC København = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

FC Midtjylland er pt Europa næstbedste mandskab, når man ser på målscore og defensiv. Sådan er det i hvert fald rent statistisk og i Superligaen, men i dag vil dagsformen afgøre, om de kan leve op til det.

Kun 1 opgør er tabt efter de første 15 runder i Superligaen og forspringet ned til dagens gæster er på 4 point. Så en sejr vil give både luft og plads og en god julepause for jyderne.

Der er dog lidt skader i truppen, men holdet virker ikke slidte af den grund. Vi ved godt at i dag møder de et hold der kan matche dem – men vi vurderer at hjemme på heden og de noget færre kampe, vil falde ud til jydernes fordel i dag.

*

FC København spillede torsdag hjemme i Parken mod det ukrainske mandskab fra Dyn. Kiev. Kampen endte 1-1 og københavnerne havde faktisk fortjent alle 3 point. Men sådan fungerer det ikke i fodbold, det er scoreren der ubarmhjerteligt afgøre tingene.

FCK har ikke været helt så stærke på fremmed græs i denne sæson og har allerede smidt 3 kampe. De fleste hold ville være glade for det resultat, men ikke FCK, som ikke er vandt til at tabe så meget.

Der udover er der mange spiller på skadeslisten og også flere tvivlsomme. Boilesen og Wind er helt ude. Men der er også store problemer for både Holze og Bjelland samt en Oviedo der først skal testes her til formiddag. Vi tror ikke på “Løverne” i dag. De får en over snuden når de går ind på “Ulvens” territorium.

FC Midtjylland – FC København = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

To Top