Frække

Søndags “Frækkerten” på BettingNews…

Det er Æresdivisionen fra Holland, der her lægger kamp til dagens “Frækkert” – og det udfald vi har set os lune på, er bestemt ikke det mest oplagte i de flestes øjne – men vi har en fidus til denne overraskelse.

Feyenoord – AZ Alkmaar = X2 = Odds 1,85
Spillet hvor du får kr. 100,- i risikofrit spil, selvom du er kunde…

Feyenoord er med fremme i Æresdivisionen og ligger på en 5. plads. Dog har de hele 14 point p til dagens gæster, som ligger nr. 3 og på den sidste CL plads. Så den når feyenoord ikke i denne omgang.

Hjemme på De Kuip i Rotterdam er de normalt rigtigt stærke, når det ikke lige er de absolut bedste udehold der kommer på besøg. Det gjorde PSV et par uger siden og kom Feyenoord til kort og tabte med 1-3.

*

AZ Alkmaar har haft en rigtig god sæson og ligger med 8 point ned til Utrecht, så det ser rigtigt godt ud i forhold til at skulle prøve kræfter med CL i næste sæson.

Og de har gjort det godt i denne sæson. De er lige så stærke på fremmed græs som PSV, dog hentet et point mindre. Scoren på 25-10 på udebane efter 13 kampe, taler også sit eget sprog. Vi tror at AZ Alkmaar minimum henter det ene point i dag på De Kuip.

Feyenoord – AZ Alkmaar = X2 = Odds 1,85
Spillet hvor du får kr. 100,- i risikofrit spil, selvom du er kunde…

To Top