Frække

Søndag’s Frækkert’en på BettingNews…

Søndagens sidste er hentet i den engelske Championship, hvor ingen af de 2 mandskaber har haft en særlig minderig sæson. Ingen af holdene kan nå hverken fugl eller fisk og ligger placeret i midten af rækken – på en total ligegyldig placering. Det plejer at gavne hjemmeholdet mest, men alligevel tror vi mest på gæsterne.

Bristol City – Luton = 2 = Odds 2,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Bristol City kan hverken nå fugl eller fisk og virker til, at de bare skal have de sidste 3 runder overstået, så de kan gå på en velfortjent ferie, efter en alt for sammenpresset sæson. Det blev aldrig Bristol City’s sæson, for når man ikke kan vinde hjemme på eget græstæppe i særlig stort omfang, så er det op af bakke. De har så været noget bedre på fremmed græs og det har hjulpet dem til at fastholde en ligegyldig midter placering. Men det var før den 1. februar.

For da man ramte februar måned, slap man alle de gode tøjler og kun en hjemmekamp ud af 8, har givet en remis. Alle de øvrige er tabt. I de 7 nederlag der kom på stribe, lukkede Bristol City 2 mål i 6 af kampene. Så hjemmebanen har nærmest været et mareridt for dem i denne sæson og de gode kampe og point er grundet de gode evner på fremmed græs. Vi tror ikke på dem i dagens opgør hjemme på Ashton Gate.

*

Luton er mindst lige så gode på udebane, som dagens hjemmehold, men har til gengæld en langt mere stabil form. Luton startede sæsonen rigtigt skidt, og har forbedret sig løbende gennem hele sæsonen. Så Luton har pilen opad og er ikke stagneret som dagens hjemmehold. De taber dog stadig til de bedste mandskaber i Championship, men har budt flere af dem op til dans og fået point ud af det. Senest var mod det formstærke tophold Watford, de slog med 1-0.

Så Luton har i den grad fundet en spilleform der passer til både trup og mandskab og vi kan sagtens forestille os, at de er med i toppen i næste sæson. Men vi har stor tiltro til at de fortsætter den gode form og spil på udebane, for hold med de samme kvaliteter hjemme, som dagens modstandere, har de slået flere af. Så vi syntes at der ligger et godt spil og odds i denne anbefaling.

Bristol City – Luton = 2 = Odds 2,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top