Frække

Søndags Frækkerten på BettingNews…

Vi slutter denne lidt forårsagtige, men blæsende søndag af med et franske opgør fra Ligue 1. Her indrømmer vi gerne, at vi måske tager en lille chance, da vore anbefaling ikke virker umiddelbart oplagt og den enkelte kan evt gardere sig med et X.

Rennes – Strasbourg = 2 = Odds 3,40
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Rennes er gået i hundene i en længere periode og det er faktisk svært at sige, hvad der er gået galt i den franske klub. Men de seneste 8 kampe har kun givet 2 point og det har ikke været blandt de seneste 5 kampe. Her har man præsteret at lukke mindst 2 mål ind og kun været i stand til at score 1 selv. Så et 1-2 nederlag virker ikke helt usandsynligt.

Men vi spiller aldrig på resultat cifre, men kun på hvem der vinder. Og i dag har vi ret svært ved at se at Rennes skulle have løftet sig ud af krisen. Det bliver sikkert igen en tæt opgør og remis er bestemt også en mulighed. Men vi vælger at tro, at Rennes løber ind i sit 6 nederlag på stribe.

*

Strasbourg er bestemt ikke et prangende mandskab, men har dog en bedre form og har alligevel fået 17 point på udebane i denne sæson, efter 14 udekampe. De har tabt halvdelen og vundet 5 og spillet 2 remis. Så selv om de ikke er blandt de bedste på fremmed græs, så kan de godt finde ud af det.

De mandskaber de har slået var alle i ringe form, som dagens hjemmehold og det er derfor vi ser denne åbning for et rigtigt godt odds og nogle gode penge i lommen. Vi ved godt at den er på kanten af småt brændbart og vi anbefaler da helle ikke, at man skal smide hele sin månedsløn efter denne kamp. Men en lille slat kan blive mere end 3 gange så meget værd, så vi forfølger vores mavefornemmelse her.

Rennes – Strasbourg = 2 = Odds 3,40
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top