Frække

Søndags Frækkerten fra Spaniens La Liga…

Vi slutter af i den næstbedste spanske række La Liga 2, hvor det er 2 mandskaber vi forventer vil ende i den bedste halvdel og sikker også i Play Offs. Men der er dog et stykke tid til at vi kan se om vi får ret i disse påstande.

Mallorca – Vallecano = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du kan oprette flere konti med PayPal…

Mallorca er et af de steder i Spanien som ikke har været så hårdt ramt af Corvid-19 – men alligevel må danskerne ikke rejse til den populære spanske ferieø. De kunne dog ikke komme ind og se kampen alligevel på Mallorca Estadi i Palma, da der spilles uden tilskuere i La Liga 2s første kampe. 

Mallorca har haft en fin optaktsfase og vundet de fleste af deres træningskampe, mod både jævnbyrdige og bedre modstandere. Men det er lidt typisk Mallorca, at de starter rigtigt godt og falder så mere sammen omkring juletid.

Måske grundet en lidt smal trup uden så mange højt profilerede spillere. De er nedrykkere fra La Liga og har farten fra den højereliggende række endnu. Så i dag tror vi på dem og forventer også at de vil være med i den bedste halvdel af ligaen.

*

Vallecano var tæt på i sidste sæson med at ende i Play Offs. Kun 1 point skilte dem fra muligheden om at spille med om oprykning. Så det var lidt af en bet at tage på sommerferie med, men man skal selvfølgelig op på hesten igen. Træningsfasen har været okay og tilfredsstillende.

Vallecano vil gerne prøve at få en bedre start og har derfor et noget mere defensivt udgangspunkt til kampene. Det er meldt ud før sæsonstart. I træningskampene har det også været tydeligt at se, at man spiller med stor tålmodighed. Men dagens modstandere har både fart og er vant til et større tryk end det Vallecano kan give. Vi tror at de igen starter med et nederlag i denne sæson.

Mallorca – Vallecano = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du kan oprette flere konti med PayPal…

To Top