Nyhed

Søndags Frækkerten fra Spaniens La Liga 2…

Her har vi valgt et opgør mellem de 2 af de mest formstærke mandskaber i denne periode og går nok også lidt imod strømmen, når det kommer til vores valg af favorit. Historisk sker det tit, at det er udeholdet der vinder når disse 2 mandskaber mødes.

Zaragoza – Dep. La Coruna = X2 = Odds 2,00
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller…

Zaragoza har også haft en god periode, men vi fornemmer at det begynder at stilne af. Kun 1 sejr i de 4 seneste kampe efter en ellers længere stribe af sejre. Men her er det kun blevet til 1 enkelt og 2 gange remis og et nederlag. Fair nok at ryge ud i pokalen til Real Madrid.

Men at sætte point til mod middelmådige hold, har de ikke gjort tidligere. Hjemme er det kun blevet til sejre i 50% af kampene og har givet 7 sejre. Men de fleste er fra tidligere var formen var bedre og er årsagen til deres nuværende 2. plads. Vi fornemmer bare at de er ved at sætte det over styr, bl.a ved at tabe i dag.. 

*

Dep. La Coruna måtte nøjes med en remis (1-1) i seneste runde, efter de ellers havde hentet 7 sejre på stribe. De er da også pt. det mest formstærke mandskab i La Liga 2. Hjemme har de nærmest ryddet bordet og på udebane har de været meget professionelle.

De seneste 3 udekampe har givet en sejr på 1-0 og det kunne sagten også været facit efter dette opgør. La Coruna har en stærk defensiv i denne periode og ved hvornår de skal slå til og holde stand. 2 ud af de 3 seneste besøg er endt med en 1-0 sejr til La Coruna.

Zaragoza – Dep. La Coruna = X2 = Odds 2,00
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller…

To Top