Frække

Søndags Frækkert’en fra Serie A…

Vi slutter denne grå og regnfulde søndag af med et opgør fra den italienske Serie A, mellem 2 mandskaber fra den bedste halvdel – som normalt levere en god kamp når de mødes. Begge mandskaber hører til blandt de bedste på udebane.

Lazio – Napoli = 2 = Odds 2,10
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

Lazio skal så spille hjemme i dette opgør og her har der været udfordringer for holdet. Kun 5 point er hentet, modsat 13 på udebane. Så der er noget ved konceptet der skal tilrettes. Scoren på 7-12 er også lidt overraskende, når vi ved hvad Lazio normalt kan levere hjemme.

Men både Corvid-19 og et hårdt Champions League gruppespil, har kostet lidt på skadesfronten, men man gik da videre med nød og næppe i den sidste gruppekamp. I dag står de overfor et meget kompetent mandskab og vi ser ikke et hold der er tilbage på plads og klar til et hold som Napoli.

*

Napoli har kun tabt 3 kampe, hvor af det ene nederlag var en skrivebords sejr til Juventus. Den blev jo aldrig spillet, men er registreret som et nederlag på udebane. Det betyder, at Napoli stadig er ubesejrede på fremmed græs i de kampe der er afviklet. Og trækker man nederlaget væk til Juventus på 0-3, er scoren 9-1 på udebane.

Så Napoli er et skræmmende mandskab at få besøg og overlader ikke meget tilfældighederne i kontrafasen. I deres 10 seneste indbyrdes møder mellem disse 2 mandskaber, har Lazio hentet en sejr og en remis. Alle andre opgør er vundet af Napoli, som også vil være resultatet af dagens opgør.

Lazio – Napoli = 2 = Odds 2,10
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top