Nyhed

Søndags Frækkerten fra Premier League på BN…

Vi slutter af i den bedste engelske række, hvor hjemmeholdet er sæsonens positive overraskelse i premier League – efter redaktionen opfattelse. Der var nok ikke mange der havde set hjemmeholdet ligge så højt placeret på nuværende tidspunkt.

Sheffield Utd. – Bournemouth (0-1) = 1 = 3,20
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny bruger…

Sheffield Utd. ligger placeret som nr. 6, hvilket de færreste havde troet på dette tidspunkt. Men stabile præstationer både hjemme og ude har gjort, at de er med langt fremme i denne ustabile sæson – som Premier League har været. 

Formen er som den har været hele sæsonen og med tanke på gæsternes evner og form, så er det nok til at vinde. Nogen vil måske synes at det er satset at spille på en sejr med flere mål, men Sheffield Utd. plejer at vinde med flere mål mod de lavt rangerende mandskaber.

Vi er da godt klar over, at den måske er lige på kanten – men hvor sejren lander er vi ikke i tvivl om. Men dagens gæster har en udfordring der gavner vores valg af sejr med flere mål.

*

Bournemouth har godt nok vundet deres 2 seneste kampe, men begge disse blev afviklet på hjemmebanen. Det er da også hjemmebanen der skal redde deres sæson, for på fremmed græs har Bournemouth stort set ikke noget at komme med.

Ja, de havde en enlig sejr over Chelsea på Stamford, men så knækkede det også igen og Bournemouth har tabt alle udekampe lige siden. Så det er tydeligt for enhver, at det ikke er på fremmed græs at de skal lægge deres tro på overlevelse.

De seneste 3 udekampe har givet en score på 0-7, så det er bl.a med til at give os en tro på et fler måls nederlag. Vi fornemmer at Bournemouth ryger under stregen efter dagens kamp. Bournemouth har forøvrigt aldrig vundet over dagens hjemmehold.

Sheffield Utd. – Bournemouth (0-1) = 1 = 3,20
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny bruger…

To Top