Frække

Søndags Frækkert’en fra Ligue 1…

Vi slutter af i den bedste franske række med et opgør vi mener har fået et alt for stort odds på hjemmeholdet. Vi mener helt klart, at hjemmeholdet er langt større favoritter end Bookmakerne har odds sat kampen til – men TAK for det.

Reims – Brest = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

Reims er i gang med at løfte sig væk fra den nederste del af Ligue 1 og er i rimelig god form. De fik dog et stop på deres pointfærd, da de tabte ude til Lille med 1-2, men de var med i det meste af kampen og først ca. et kvarter før tid, formåede Lille at score det afgørende mål.

Så Reim er både i god form og har masser af selvtillid. Et enkelt nederlag stopper dem ikke i deres formfremgang og en sejr på et par mål i dette opgør, vil ikke overraske os på redaktionen. Det var måske et sidespil værd til et super odds.

*

Brest er et af de ringeste udehold i Ligue 1 og har kun fået point i 3 kampe ud af 10. 2 sejre og 1 remis. Scoren på 11-20 efter 10 kampe, giver næsten et snit på 1-2 i hver udekamp. Det syntes vi slet ikke lyder usandsynligt – og det var da også resultatet af seneste kamp mellem disse 2 mandskaber, dog bare med Brest som hjemmehold.

På det seneste har de lukket mindst 2 mål ind i eget net, både ude og hjemme. Sådan har det været i 5 ud af de seneste 6 kampe. Så mod et veloplagt hjemmehold i god form, så scorer Brest slet ikke mål nok til at kunne lukke 2 mål ind.

Reims – Brest = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

To Top