Frække

Søndags Frækkert’en fra La Liga…

Vi slutter af i Spanien hvor der ikke har været pause og der r spillet flere runder i juleperioden. Selv om vores favoritter ikke er Bookmakernes, så mener vi at formen er langt bedre og det er holdet også.

Eibar – Granada = 2 = Odds 2,90
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

Eibar har mødt de store hold lige efter hinanden og den udfordring klarede ikke. Både Barcelona og Real Madrid tabte de til som forventet. Det mellemliggende nederlag til Alaves har betydet, at nedryknings stregen er ramme alvor og et tema. Men det er svært at se, hvor de skal hente opturen henne.

I dag er de så hjemme, men det har sand for dyden heller ikke været en succes. Kun 4 point i 8 kampe er det blevet til – og så er det lidt op af bakke. Scoren hedder 2-8, hvilket sender en masse indikationer om hvad Eibar kan på eget græstæppe. Vi tror på ingen måde på Eibar og ser et fedt odds som en forsinket nytårsgave.

*

Granada har også mødt Real Madrid og klarede heller ikke opgave. Men det var på udebane. Før det opgør havde der ellers været en god periode med flere sejre end remis’er. Granada ligger da også og danser med den gruppe der slås om de sjove placeringer.

Og kan de igen ramme en god periode, så er det kun få point der skiller dem fra at ende i det sjove selskab og måske også i Europa i næste sæson. Formen er tilfredsstillende og modstanderne er af en sådan kaliber, at det er svært at tro på pointtab til Granada i dag.

Eibar – Granada = 2 = Odds 2,90
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

To Top