Frække

Søndag’s Frækkert’en fra La Liga…

Vi har igen taget fat på et af vores spanske hold, som vi har spået en rigtig god sæson igen i år. Indtil nu har de ikke skuffet – men har dog heller ikke imponeret. Men med tanke på modstandernes styrke og form, så har vi et rigtigt godt tegn og odds på vores favorit hold.

Granada – Huesca = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du ALTID får de højeste Odds…

Granada har haft rigtigt meget at se til med tanke på, at de har været med i Europa League ud over La Liga. Ikke noget denne klub er vant til, men de har gjort det godt i begge turneringer. I EL kan de nøjes med 1 point i en af de 2 sidste runder og alligevel sikre sig en billet til play offs i 2021.

Det har så også kostet lidt i den hjemlige La Liga, hvor de er dumpet ned som nr. 7-8. Men 2 af de seneste nederlag var på udebane og her har de haft det stramt hele sæsonen. Det går meget bedre hjemme på Estadio Nuevo, hvor de har hentet 10 ud af 15 mulige point. Vi tror på en sikker sejr i dag.

*

Huesca ligger sidst i La Liga og har ikke nogen kamp i hånden i forhold til de oven liggende hold. Huesca har spillet 11 kampe og har kun fået 7 point og en score på 8-17. Så de taber i snit deres kampe med 1-2. Det kunne meget vel også blive resultatet af dagens møde.

Huesca har ingen sejre ude, men har dog fedtspillet sig til 4 gange remis, i deres 6 udekampe. Men scoreren på 5-11 indikerer også, at når det går galt – går det helt galt. Huesca har da også tabt 1-4 et par gange. De seneste gange Huseca har besøgt Granada har de tabt med 0-2 – og det er da også en overvejelse værd i dag.

Granada – Huesca = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du ALTID får de højeste Odds…

To Top