Frække

Søndags Frækkerten fra Italienske Serie A…

Så er der i den grad dømt topopgør i den italienske Serie A, hvor nr. 1 og 2 i dag mødes om vigtige point. Det er italiensk fodbold og når det virkelig gælder, har de stor fokus på det defensive. Om det bliver en underholdende affære er svært at vurderer – når så meget står på spil. Men en tæt affære er vi helt sikre på, at det ender med at blive resultat mæssigt.

AC Milan – Inter = X = Odds 3,50
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

AC Milan mistede 1. pladsen i seneste runde, efter de tabte til upåagtede Spezia  med 0-2, på udebane. Men alle hold får ind i mellem en off dag og sådan mener vi at det var tilfældet med Milan i sidste kamp. I dag er de på hjemmebane (det er modstanderne også) og derfor vil de stå stærkere. Efter flere dage i træningslejr er vi sikre på, at træner Pioli igen har fået styr på tropperne.

Milan har kun spillet 4 kampe remis, men 3 af dem er kommet hjemme. I dag vil de helt sikkert ikke storme frem, men spille ud fra en meget kontrolleret defensiv. Vi tror at det ender med et opgør der i det store hele bliver meget taktisk og at ingen af holdene vil få lov at score. Så en 0-0 er vores bud på et resultat – men remis er vi overbeviste om.

*

Inter ramte 1. pladsen for første gang i denne sæson og Eriksen og Co. starter kampen som nr. 1 i Serie A. De har haft en meget stabil sæson og har hele tiden været et af de nærmeste hold til Milan, efter de indtog toppen. Så Inter har også vist stor stabilitet og styrke i samme periode.4

Inter spiller ikke så mange kampe remis, men har dog gjort det 5 gange i denne sæson. Vi tror kampens betydning i forhold til den nuværende placering, vil dæmpe kampens offensive muligheder og give os et opgør hvor begge hold vil gøre meget for ikke at lave fejl. Det er set før i italiensk fodbold.

AC Milan – Inter = X = Odds 3,50
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top