Frække

Søndag’s Frækkerten fra Italien…

Vi slutter den årets sidste søndag af med et frækt spil fra den næstbedste italienske række Serie B. Vi indrømmer gerne, at den er fræk og for mange måske en anelse for satset. Men vi har en stærk mavefornemmelse og lægger aldrig anbefalinger ud, som vi ikke selv spiller og kan stå inde for.

Brescia – Empoli = X = Odds 3,20
spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

Brescia har en godkendt form i denne periode, men mangler alligevel en smule før det helt er oppe og ringe. Der smides for mange dumme point væk, fordi Brescia har svært ved at lukke kampene og holde modstanderne væk fra eget mål.

Men bibeholder man den gode og jævne form, kunne det godt se ud som om at Brescia vil ende i den sjove del af tabellen. Selv om de kun har tabt en enkelt hjemmekamp i sæsonen er de ikke at betragte som et solidt hjemmehold. 3 ud af 7 kampe er endt remis og vi fornemmer at den 4 af slagsen kommer i dag.

*

Empoli topper den italienske Serie B og er kun 2 point fra topholdet, men har en kamp i hånden i forhold til dem. Kun 1 enkelt opgør er tabt i denne sæson og med en god offensiv scorer de også mange mål. Defensiven er bestemt ikke ringe og de er da også blandt de hold der har lukket færrest mål ind.

Men kunne den defensive del af konceptet lige løftes lidt, så vil Empoli helt sikkert være et af de mandskaber der rykker direkte op i Serie A. Det nederlag de har indkasseret var på udebane, men de har også vundet 3 og spillet 3 gange remis ude. Det er især i den senere tid, at Empoi er begyndt at dele point og 3 ud af de seneste 4 udekampe er da også endt sådan.

Brescia – Empoli = X = Odds 3,20
spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

To Top